blog top

02 marts 2009

Camp Mallorca 2009...

Efter en stille uge på bloggen hvor jeg jo egentlig havde lovet "Live Blogging" fra Camp Mallorca, kommer så endelig en lille billedreportage fra min tur sydpå. Grunden til at jeg ikke fik blogget live fra øen skyldtes, at det var lidt sværere at komme på internettet end jeg havde regnet med - hotellet var ikke helt up to date kan man roligt sige!

Turen til Mallorca var en del af en formopbyggende plan her tidligt på året inden der skal køre løb senere på året og Transalp til sommer. Ligeledes er det også fantastisk at komme lidt væk fra slud og sne i Danmark og finde træningsglæden igen, når man er ved at være træt af vintertræning - turen var altså en slags "trænings kødben"! Og hvilken fantastisk følelse det er at komme fra sin vinteracer i DK (som iøvrigt er blevet stjålet) til en rigtig top trimmet rouleur bike under sydens sol.

Vi havde base i Palmanova ca. 7-8 km fra Palma på et 4-stjernet hotel som mest af alt var et refugium for folk over 65 år - så vi mødte ingen andre cykelryttere eller andet godtfolk der kunne tåle at røre sig med puls 100 eller derover på vores hotel. De fleste af vores ture foregik på den nord-vestlige del af Mallorca i det fantastiske landskab langs bjergryggen samt langs den smukke kyst mod nord.
Vi holdt i alt to hviledage på turen, men var ellers flittige med over 30 timer på de små Mallorcanske landeveje som bød på masser af stigninger med mere end 14.000 højdemeter og knap 900 kilometer i benene.

Ellers kan jeg ikke berette andet end at vi som natural Rouleurs førte os frem i hver en lille flække vi kørte igennem med både komplimenter til byens mørkhårede skønheder, drikkepenge til tjenerne hvor end vi gjorde holdt og alt sammen i et extravaganza af lir, barberede ben og charme.

Men billeder siger mere end tusinde ord... så fra mig til jer, en lille billedreportage fra øernes ø - Mallorca.





























6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Helt i sort... alt imens i ruller rundt på Mallorca. Lå i så også i sammen seng, imens Eufemiano Fuentes var forbi med blodposerne ?

Super billeder:-) og godt og se dit nye Eyewear.

ps. Yes´ vi finder en dag:-)

Anonym sagde ...

OLÉ.
Fantastisk. Håber I har haft en rigtig dejlig tur ;-)
Hvis I har brug for en der oversætter til næste gang.... :-)
Hilsen
Javier

KMANN siger: sagde ...

900 km på en uge … der gik vist lidt for meget Sangria og parisertoast i den om aftenen eller var det bare en hyggetur?

Det er jo de vi andre køre på arbejde pr. dag. Sløvt!

Kmann

PS: ;-)

Unknown sagde ...

hej,
nice pictures...nice place for training...
I found one race which will be maybe interesting for you check it out ***http://www.zillertal-bikechallenge.com***

HAve a great time, best regards from Slovenia

Primoz

Fraser sagde ...

Hey Lars, lidt OT men du er alligevel den rette at spørge.
Hvilket program bruger du på din mac for at den spiller med dit polar ur??

Kanonkuglen sagde ...

Hej David: Se her: http://kanonkuglen.blogspot.com/2007/11/part-ii-polar-mac.html

http://kanonkuglen.blogspot.com/2007/11/gone-digital.html