blog top

03 september 2007

I de go'e gamle dage...

...da bedstefar kørte singlespeed, var alting meget bedre! Jeg vil også køre single speed igen...

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er jo ikke singlespeed, det fixed min dreng. Det som os rigtige drenge kører. Fuck bremser, gear og alt det andet pis :)

/PalleRaa

Kanonkuglen sagde ...

Hej PivPjort... yes yes, men jeg vil køre single speed og ikke fixed... fixed det er kun for tåber i trafikken, eller for de seje drenge på banen:-)!
Og iøvrigt vil jeg også ha' en bremse på, da jeg jo ikke er den eneste i trafikken, og man må passe lidt på sine medtrafikanter:-)!
Håber eller du har det godt Palle?

Anonym sagde ...

Har det skam fint. Begyndt på arbejde, så nu er der ikke så meget WoW tid :( Og seriøst, du skull prøve min fixed, man kører så smooth... og må da indrømme at jeg har smidt en forbremse på, selvom jeg prøver at undgå at bruge den.

mindblob sagde ...

Sådan en singlespeed vil du ikke fortryde. Det er så dejlig simpelt, og det kører så dejlig nemt. Man skal blot træde, og nyde udsigten :-)

Kanonkuglen sagde ...

Palle: Jepper jeg vil da gerne prøve din bike med fixed nav, selvom jeg har meget respekt for det:-)!
Godt at høre at du har det godt min dreng...

Kanonkuglen sagde ...

Mindblob: Ja det er jo lige det jeg tænker må være så dejligt ved at køre single speed, ikke så meget gøgl og gejl, bare den rene oplevelse:-)!

Anders sagde ...

Come to the dark side... Hvis du skulle få lyst til mtb ss, Så bliver du jo næsten nødt til at få dig en Cannondale 1FG. Personligt ville jeg tage stål, men det gør Cannondale det jo ikke så meget i.;-)