blog top

30 maj 2007

Et plaster på såret...

Da jeg i dag kiggede forbi Søren i Louis Cykler, havde han en lille "present" til mig... en drønfræk Cannondale chainslapper, som passer til Rush eller Prophet rammerne. Det lunede selvfølgelig lidt, når min Rush nu står amputeret hjemme i stuen:-)!
Udover det, så var der også godt nyt fra Cannondale i dag - de "regner" med at returnere min gaffel i denne uge, så jeg bør være køreklar igen i næste uge... hvis jeg blir' det, så sir' jeg WUHUUUU!


6 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej d,

huj, det kommer godt nok på et skidt tidspunkt med den gaffel … men husk: du er altid velkommen til at låne enduro'en … :o) den står bare og venter på at blive spændt for nogle spændstige ben … ;o)

hvad bli'r det i øvrigt til med lidt grilleri hos os?? ;o)

/ w

Steen Go'e Ben sagde ...

Det lyder lækkert at din giffel snart er nede hos Soigneur Søren, så mangler vi lige noget EPO og lidt andet lækkert knark, og så er du satanædemig klar til Tour De 24 T, bette Lars ;o)

Kanonkuglen sagde ...

Hej W: Jeps jeps... jeg siger tak, og håber at min egen gaffel når retur:-)! Og ja, vi skal snart grille når eksamentiden og 24 timers løbet er overstået. Hils din lille kone:-)!

Kanonkuglen sagde ...

Steen: Ja næmli' ja EPO og downhill rigs er sagen:-)! Vi ses din gamle røver...

simon sagde ...

Nå champ. Som en ægte weight weenie, må jeg jo spørge hvad din chain-slapper vejer - og er den nødvendig? Kører forresten selv på en porker af en prophet.....

Kanonkuglen sagde ...

Simon: Ja du har ret... er man ultra weight-weenie så er det ikke 62 gram man ønsker at spendere ekstra på en chain-slapper:-)! Om den er nødvendig... ja det kommer vel an på om hvor øm man er overfor sin ramme:-)? Jeg vil dog tro at et stykke god læder-tape kan udfylde den samme funktion.