blog top

12 maj 2007

Formandens lange lørdagstur

I dag har været en super dag! Bo "Formand" Vestergaard havde inviteret til lang-tur for dem som havde lyst, og for dem der ligesom som formanden selv, skal køre i soloklassen ved 24 timers løbet Nordic24. Vi startede otte mand ud fra Lyngby, hvor formanden stolt berettede om hvordan han havde siddet oppe til sent natten forinden, for at lægge en snedig GPS plan - snedig i følge ham selv:-)!



Der blev sat godt tempo fra start, og på mindre end to timer var feltet reduceret til fem mand. Alt i alt havde vi en en super tur, hvor vi fik kørt effektivt i knap 6 timer og testet udholdenheden - 24 timer virker pludselig som meget lang tid! DMK's sprællemand Jens A. og Allan "Jyden" holdt sig heller ej tilbage med sjofle vitser på stribe og frække historier fra før verden gik af lave. I morgen er det "business as usual" med DMKs søndagstur. Så håber jeg bare at vejret holder nogenlunde tørt... jeg hader regn!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Er der et GPS spor fra turen. Det kunne være spændende at se hvor i kørte.

Kanonkuglen sagde ...

Hej Carsten... jeps, jeg tror faktisk at Bo Formand fik lavet en GPS rute ud af turen:-)! Du kan prøve at sende ham en mail?