blog top

10 maj 2007

Jeg har set endnu en Spark!

Ja, det er ikke noget man ser hver dag her i vores Danevang! Men i dag har jeg sgu set endnu en Scott Spark hos Louis Cykler - og så endda en 10'er model. En "pretty pricey machine" som kræver at man har en meget forstående bankrådgiver, eller 43 af de store bananer at lege med:-)!



9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lækker sag... altså cyklen. Men det der "trigger" mig er faktisk Søren. Har Bornholm efterladt ham i en tilstand, hvor det der støttebind på håndledet er nødvendigt? Eller er der bare tale om at Søren har en usædvanlig forkærlighed Michael Jackson og hans beklædningsstil?

Kanonkuglen sagde ...

Olle: Ha haaaa... ja Søren har sgu givet den "gas på granitten" som Steen ville sige:-)! Jeg tror at han efter et fald på Bornholm slog håndleddet og været meget øm siden vi kom hjem. Men sådan går det, når vi vover os væk fra rød-rute:-)!

Anonym sagde ...

- Prøv li'e at hør' her ikk! ;

Det er da det dér Gripshit helvede som manden sværger til, der er hoved-årsagen til hans håndleds-skåneærme, eller måske har han ikke kørt hårdt nok derovre - og dog han har jo knækket sin forgaffel - men alt i alt, er der ikke mange skrammer og blå mærker på manden...?

Vi andre ligner jo noget en hysterisk missekat har kylet igennem en grenhakker... og sådan er DET BARE!;o)

Ses på granitten Drenge!

Steen.

Kanonkuglen sagde ...

Steen: YES SIR... Prøv li' at hør'! Godt at se at du stadig har ordet og kækheden i din magt, gamle dreng:-)!

Ses på granitten igen til sommer...

Duder sagde ...

Knækket hans forgaffel? Er det bare en flabet kommentar om en Lefty eller slap Lefty SL'en ikke uskadt gennem Bornholms granit?

Nicolas

Anonym sagde ...

Det var sgu ikke en lefty. Han veg fra Cannondale-vejen og havde en Nixon på. Men mig bekendt, så knækkede den ikke. Det må være en fortalelse fra ben-manden.

OLLE

Kanonkuglen sagde ...

Duder / Olle: Jeps... Søren valgte "det sikre" nemlig en ordentlig motherfucker af en gaffel, og dog var han alligevel så uheldig at bøsningen ved QR knækkede? Han opdagede det først da vi pakkede cyklerne poå hjemturen, men det kunne have gået galt:-)!

J. Regin sagde ...

Men er det ikke bare den slags der kan ske, når man vælger en gaffel ved navn Nixon? My fellow Americans - I'm not a crook!
- men det var han =: )

Coolbikes har haft problemer med en Nixon, Jesper Jeb Jeb styrtede grimt pga. en Nixon ... Jeg tror det er ligesom dengang jeg brugte et zip-drev og navngav diskene efter rum-dimser. Den disk der hed Mir havde ALTID problemer ... !

Kanonkuglen sagde ...

Jesper: Ha haaaaaa... ja "let's blame the name"!