blog top

10 maj 2007

Stop de dårlige undskyldninger...

Hvor er det pinligt, tå-krummende og ydmygende for alle... og så bliver det tilsyneladende ved og ved! Jeg taler om Ivan Basso's forsøg på at imødekomme at blive afsløret, når han på et eller andet tidspunkt uundgåeligt vil blive afkrævet en DNA test, i forbindelse med den spanske dopingskandale Operation Puerto.



Jeg var faktisk først positivt overrasket, da jeg hørte at Basso nu havde indrømmet at være involveret i doping-affæren - endelig en rytter som tog ansvaret på sig, som han også selv hævdede at ville - for blot at blive slemt skuffet den næste dag, over Bassos obskure udtalelser om at han var involveret i doping skandalen, men at han aldrig havde benyttet sig af doping - at han kun planlagde at dope sig?
Den forklaring er så lav! Basso forsøger tilsyneladende både indrømme og krybe udenom på samme tid, i forsøget på at redde stumperne af sin forliste karriere. Jeg synes efterhånden at doping bortforklaringerne bliver mere og mere latterlige... forklaringerne er næsten selv dopede! Som f.ek.s Hamiltons forklaring om at hans usandsynligt høje mængde af røde blodlegemer skyldtes, at en ufødt tvillingebror residerede i hans legeme, og Tour de France vinderen Floyd Landis's forklaring om, at han ved at drikke sig voldsomt beruset, havde hævet sit testosteron niveau med det ti dobbelte! De færreste mennesker - selv ikke cykelryttere - med tømmermænd er i stand til at sætte et helt Tour de France felt når det går opad! Hvornår stopper det... om ikke andet så i det mindste deres bortforklaringer og dårlige undskyldninger!

Ingen kommentarer: