blog top

16 maj 2007

Jeg havde forsvoret...

... at jeg aldrig ville komme til at køre med flatbar, men hvad sker der, nu har jeg alligevel fået sat en flatbar på min Cannondale Rush! Det kræver vist lige en forklaring! Jeg har altid kørt med riserbar, men da jeg monterede Ergon greb på min riserbar syntes styret simpelthen at blive al for bredt og det så ærlig talt lidt mærkeligt ud. Derfor har jeg nu fået mig en flatbar istedet - måske er det alligevel mig?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey Lars; gamle hængerøv ;o)

Flatbar er jo det der skal på sådan en racey bike, ikke alt det der cruiserstyrs-halløj... det er ikke så svært at vænne sig til, har altid kørt med flatbar på mine "rene" xc bikes, men nakken og skuldrene skal måske lige vænne sig til det...

Anyway, det er jo stadig i god tid du har gjort det, du kan stadig nå at se om det passer dig og din fysik, tænk på at du skal ud og køre langt - meget - langt, her om kort tid... 1 måned tilbage, og så skal der heppes på Team Optursgøjser til 24T i Rude Skov, det bliver spændende at følge!

See you - Steen.

J. Regin sagde ...

Ja ja - køn er den ikke sådan en flatfætter, men jeg kan nu sagtens følge dig. Jeg har faktisk selv overvejet det til Nordic24, udelukkende for at have nogle horn at hive i. Det giver altså mere variation for håndstillingen, og så kan jeg godt lide at klatre med horn ...

Men jeg har dog nøjedes med et 2-4cm smallere low riser, udført i en stivnet suppe af carboing og aluminium (de var løbet tør for unobtanium). Og jeg kan vel holde stilpolitiet fra livet i 24 timer, hvis jeg også skulle finde på at smække horn på min riser =: )

Kanonkuglen sagde ...

Steen: Ja jeg ved at du er en flatbar man, men vi andre kan altså bedre li' at køre med en ghod rejsning:-)! Jeg er bestemt ikke sikker på at jeg kan vænne mig til det... jeg synes mit styr bliver for smalt og at jeg kommer for langt ned. Men jeg giver det lige lidt tid endnu, inden jeg bestemmer mig for om det skal blive på!

Kanonkuglen sagde ...

Jesper: Jeg overvejer også bare at smide horn på min riserbar, måske kan jeg leve med det? Det er i øvrigt super fedt at have horn på, det må jeg sige...

Anonym sagde ...

Lars; Rigtige mænd kan jo godt lide deres pind, lang lige og stiv... ikke alle de der krumbøjede bananer i formbøjet plastic, som jo efterhånden minder mere om en dårligt udført "Jørgen Ege penisforlængelse"... ;o)