blog top

30 oktober 2007

Kænguru løs på Amager!

Når man tror man har hørt det meste, så tager man ofte fejl!
Her til morgen læser jeg så på TV2's nyheder, at der er en løs kænguru hoppende rundt på Amager, se artikel - det er sgu da spøjst:-)! 
Men hvad der næsten er mere spøjst er, at TV2 har valgt at kategorisere nyheden under krimi-stof... burde det ikke ha' stået under humor?

6 kommentarer:

Martin sagde ...

"Oh shit.. kangaroo on the loose.."
Det er utroligt hvad der skaber overskrifter i de danske medier..
Jeg tror indslaget om vores hoppende ven blev sat ind under krimi stof for at fjerne focus fra alle de crack houses og drive byes der ellers præger indslag lavet på amar´:)

Kanonkuglen sagde ...

:-)! Ja så er naturen også kommet til Amager's land!

J. Regin sagde ...

Sådan en kænguru har jo en stor pung ... så det er vel blot et spørgsmål om tid, inden den bliver slået ned og røvet af Amagers hærgende horder, og ergo er det bare lidt fremsynet journalistik fra TV2, DK's svar på Fox News, side af =: )

Martin sagde ...

Lige et hurtigt spørgsmål...

Hvis jeg skal lave et sideelement på min blog der skal virke som et link til en anden del af min blog, eksempelvis som her hvor dit link "cykler" guider dig videre på din blog.. gir det mening??
What do i do?

M

Kanonkuglen sagde ...

Hej Martin... helt fint at du spørger:-)!
Jeg går ud fra det du mener er kategorier (etiketter)? I så fald kan du "tagge" et indlæg når du oprette dette, ved at skrive et "tag"- kategori i enten i bunden af indlægget eller i indlægsoversigten hvor du kan sætte etiketter på dine indlæg.
Giver dette mening?

Martin sagde ...

Den er i vinkel, tror jeg har den..

Takker.:-)