blog top

10 september 2008

Rapport...

Som nogle måske har bemærket, så er indlægsfrekvensen her på bloggen dalet en smule siden jeg for 2 uger siden blev far og samtidig startede på studiet igen.
Og for tiden føles det også som lidt af en kamp at få hverdagen til at hænge sammen og nå det hele og blot holde et minimum af træning. Forhåbentlig bliver det bedre i den kommende tid når der indfinder sig en vis rutine?


Rapportskrivning...

En god ting ved at være tilbage på studiet igen er dog, at vi nu endelig nået til en rigtig lækkerbisken af et fag... nemlig arbejdsfysiologi.
Arbejdsfysiologi handler kort sagt handler om de fysiologiske forandringer der sker, når kroppen udsættes for fysisk aktivitet og indblik i hvilke faktorer der påvirker præstationsevnen - spændende spændende!
Og for tiden er vi også i gang med rapportskrivning i netop arbejdsfysiologi, hvilket b.la. involverer alt lige fra max test, måling af iltoptagelsen samt en masse beregninger.

Jeg vil dog ikke lægge skjul på at man skal stramme ballerne an, for der skal virkelig arbejdes for sagen hvis man skal nå det hele og forstå så meget af pensum som muligt. Men men... jeg forsøger at nå det hele...


Far og søn på tur...

7 kommentarer:

Henrik Bunde sagde ...

Ahhhhhh en go gammel gang Emmaljunga træning er ikke af vejen Hr. Lars:-)

Anonym sagde ...

vaaa skal der ikke et sæt x-max på den barnevogn. evt en lefty gaffel :-P

Martin sagde ...

Hej Lars..

Glemte helt at spørge idag hvad guldklumpen skal hedde?

Vi ses bitch..

M

Kanonkuglen sagde ...

Yo bitches!

Du har ret Henrik... Emmaljunga er the shit, hvis man skal spille storby smart og vise de andre familier hvem der styrer gaden:-)! Vi har heldigvis lånt den...

Michael: Ha haaaa... jo det kunne man let fristes til, dog foretrækker jeg at sætte min penge i en "rigtig" bike:-)!

Martin: Den lille mand skal hedde Villads... yes sir, et rigtigt gadedrenge navn til en dreng fra broen:-)!

Anonym sagde ...

Villads aka Vild Sal aka Sad Vill aka Savi al ...

Anonym sagde ...

Hej
Her er vognen når far og søn skal i skoven;-)
P.S tryk på "weiter zur Animation" og se hvorfor.

Anonym sagde ...

UPS fik ikke linket med
http://www.opel.de/shop/cars/antara/special/flexfix/content.act;jsessionid=LJ6LsBydyJLykdgYgGJfqyGS0KTD6KrpwtMJkjJvT67J3Fwy5CjK!2120120988!1164414423?nop=nop&flash=true&referrer=