blog top

13 september 2008

Team Ride4Fun...

Min ven og fellow blogger, Martin R., luftede for et stykke tid siden idéen om at lave et motions team for butikken Ride4Fun i Søborg og i den forbindelse spurgte han også om jeg, havde lyst til at deltage i det projekt.

Fordi jeg synes at projektet både lød som en sjov og spændende mulighed og fordi kemien med folkene bag butikken og de andre deltagere var rigtig god, har jeg valgt at takke ja.


Team Ride4Fun trikot med design af Kanonkuglen...

Team Ride4Fun er altså et motionsteam med et bredt spektrum af ryttertyper på forskellige niveauer både mænd som kvinder.
Og fokus på holdet er, udover hver enkelt rytters egne ambitioner og mål, også at være en del af sociale og fællesskabet omkring teamet. Hver enkelt rytter har også stor frihed med hensyn til hvilke løb vi ønsker at deltage i.

Tilgengæld for at køre i Team Ride4Fun trikoten (som undertegnede har fået lov at designe, forståes), så støtter butikken os med alt fra udstyr og tøj til reparationer, løbstilmeldinger og træningsvejledning hos AimHigh, hvis det er noget man ønsker at benytte sig af. Det må det siges at være en rigtig fin aftale.

Der arbejdes for tiden på en blog for Team Ride4Fun, så more to come i den nærmeste fremtid...

5 kommentarer:

Michael sagde ...

Hej Kanonkuglen

Fin og kanon ide med et team-ride-4fun....

Lige godt fandens man bor i jylland, for det ville ellers være fint at være medlem der---

jannik sagde ...

flot design lars

held og lykke hos den hvide clan

Martin sagde ...

Ja, det bliver stort i 09.. :-)

Vi ses stodder..

Köser sagde ...

hmmm... hvad andet end hvidt tøj

Kanonkuglen sagde ...

Hej Alle... tak for kommentarerne, og hvad andet end hvidt:-)!