blog top

20 august 2007

Hvad er dine '08 favorit bike-news?

Lad os starte en debat om hvad de mest spændende bike nyheder i 2008 bliver!
Selv tror jeg meget på, at vi vil se flere producenter fokusere mere og mere på system integration, som f.eks. egne krankset, gafler og komponenter - Specialized er bl.a. seneste skud på stammen.
Men lad os høre folkedybets røst, hvad er dine favoritter...

6 kommentarer:

Duder sagde ...

De nye Specialized XC cykler mener jeg klart er det mest interessante der kommer i 2008. Specialized syntes jeg som udgangspunkt ikke er eksklusiv lækkert men de bringer nogle interessante ting ind på markedet. Min næste cykel bliver klart en carbon Epic når jeg bliver træt af min Scott...

Anders Lund sagde ...

Jeg synes Chris Cocalis nye cykler Pivot Cycles, som han har lavet i samarbejde med Dave Weagle, virker rigtig interessante. Jeg glæder mig til at se modellerne til Interbike :-)

Læs mere om dem her: http://www.dirtragmag.com/web/news-article.php?ID=988

Kanonkuglen sagde ...

Det er godt at se lidt kommentarer på den tråd her:-)! Jeg synes også som dig Duder, at Specialized da godt ved hvad de laver, men at de lidt er cyklernes Toyota, pålidelige og man ved hvad man får, men ikke særligt ophidsende eller eksotiske:-)!
Og Anders... jeg synes det lyder interessant, har du set cyklerne endnu, eller er det typisk pre-Interbike bizz-buzz?

Anders Lund sagde ...

Jeg har ikke set nogle billeder af Chris Cocalis cykler endnu og jeg har gennemrodet mtbr.com for at finde nogle spyphtos, men jeg har intet fundet :-) men de skulle efter sigende blive afsløret til Interbike. Hvis man går ind på Pivot Cycles website, står der bare: "See ya in Vegas Baby" tjek http://www.pivotcycles.com/

Jeg er også ret spændt på Yetis nye model, der efter sigende skal være en mellemting mellem 575 og ASX og Ibis kommer også med en mtb-carbonhardtail. Ibis Mojo har i lang tid stået øverst til at erstatte min Yeti 575, men nu hvor Chris Cocalis er tilbage i cykelverdenen er der lige pludselig flere emner :-)

Åhh de svære valg i livet :-)

Anonym sagde ...

Hi there

Er lige faldet over jeres site.
Her I set www.maverickbike.com
Så deres gaffler i UK denne sommer
HER er noget nyt.
Check it out.

Kanonkuglen sagde ...

Hej Henrik... ja Maverick laver faktisk nogle ret fede ting (gafler), det eneste problem med deres bikes synes jeg er deres efterhånden lidt forældede affjederings system - men ellers er det lækre sager de laver:-)!