blog top

16 august 2007

Hvorfor er det...

... at jeg sveder helt ekstremt meget i forhold til de andre på et spinninghold?
Skal jeg blot vælge at tro, at det er fordi jeg træner hårdere end de andre og ikke sidder og "faker", eller er jeg blot en "sveder"?
Sveder I også?

6 kommentarer:

J. Regin sagde ...

JA! Hvis jeg skal køre en dobbelttime sætter jeg mig altid bagest, da jeg i løbet af 2. time begynder at skovle sved bagud fra bener'n!

Jeg er ikke genert for at tage en ekstra klud med, og får brug for dem til at tørre op efter mig ...

Næste gang tager jeg en badeand med :-)

Kanonkuglen sagde ...

Det må også være en badeand jeg skal ha' gang i for at holde mig oven vande for at forhindre den sikre druknedød!

carsten sagde ...

Hvor meget man sveder er ret individuelt og til dels genetisk bestemt. Men der er også en sammenhæng mellem sved og form. Jo bedre form man er i jo mere vil man ofte svede, idet kroppen ved god fysisk form opbygger en bedre evne til at skille sig af med overskudsvarme igennem sved. Jeg har selv undret mig over det samme og har talt om dette med en bekendt som er læge og arbejder for TeamDanmark. Han forklarede ovenstående.

Kanonkuglen sagde ...

Hej Carsten: Wuhuuu... så vælger jeg at tro at jeg er i fysisk fit form, og ikke blot en "genetisk sveder":-)!

Steen Go'e Ben sagde ...

Siger du; Sveder?

Jeg transpirerer, et pænere ord for at svede som et svin, som en middelsvær tjekkisk brandbil med dårlige pakninger, faktisk i den grad så meget, at jeg af samme årsag ikke spinner mere, jeg får det dårligt, vle af lige dele sveden og varmeophobning... har ekseleret i at drække mig til spinning, hele to gange, og så bliver man sgutte så populær ;o)

Kanonkuglen sagde ...

Ha haaaaa Stoney... jeg tror sgu ikke at du brækkede dig til spinning pga. perspiration, men snarere fordi du altid kører hygge-hold:-)! Ha haaaaa... jeg driller dig bare lidt, gamle dreng:-)!