blog top

21 juni 2007

Skidt...

... har jeg haft det siden i mandags! I dag anlægger jeg derfor en ny taktik med flydende føde og masser af vitaminer:-)! Så håber jeg det hjælper?

8 kommentarer:

Marianne sagde ...

Rigtig god bedring.
Hvis du skal passes på kan du komme til Jylland. Så skal vi nok snart få dig på benene -og det bliver ikke med vitaminer :-)

Anonym sagde ...

Har selv lagt syg i et par dage, men modsat dig, har det været af uvisse grunde.

Jeg synes du skulle tage imod tilbuddet og tage til jylland. Frikadeller, kål og tyk tyk sovs slår alt muligt ihjel i kroppen.

God bedring makker!

Kanonkuglen sagde ...

Hej Marianne & Olle: Jeps... Det jydske køkken slår alle baciller ned:-)! Tak for omsorgen...

Anonym sagde ...

God bedring Optursgøjser - kan være belastning fra løbet - jeg er heller ikke helt frisk.. Og min krop er stadig ret modtagelig..

Ses seje fyr -. du er sgu en haj på en cykel

simon sagde ...

Nu må du satme op og stå bobby! Ingen nye poster på din blog - det ender jo med at man/ jeg blir nødt til selv at rulle en tur på hesten i stedet for at læse om dine oplevelser! Så du havde et indlæg om IR-modtager på mtb.dk (sorry, bare rolig jeg stalker dig ikke!). Jeg havde selv problemer med en billig model, men kontaktede så polar, som sendte deres egen gratis!!!, (ikke den du har afbilledet (den har vist ikke usb...), men derimod en der hedder IRwave, mod at få min crap-indkøbte retur. Se det er service! Nå, men det viser sig at man af og til liiiige skal pille lidt i indstillingerne for at få det til at virke.... Men så kører det også bare. Kan da sende min til låns et par dage.....? Kan du forresten få din polarspeed sensor til at "nå dit ur"? Beklager det lange indlæg.

Mette Høgsberg sagde ...

Stakkels Gøjser, er du ikke snart på benene igen. Du er den mest ihærdige blogger og nu er siden helt trist, når du sådan er syg. Du må op og opleve noget på cyklen igen.
Rygtet siger, at hamderregin er klar til 24 timers løb igen i Beder. Er du?
God bedring

Kanonkuglen sagde ...

Hej SImon:-)! Du er jo næsten blevet min virtuelle Hennring Primdal... en rigtig coach der ved hvordan man motiverer sine ryttere:-)! Keep up the god work!
Ang. den infarøde polar ting, så tak for tilbuddet, men jeg kunne se på boardet at der var adskillige i Kbh som havde een jeg må låne, men eller mange tak for dit tilbud:-)!
Og jepper... jeg kan sagten få mit polar ur til at "nå" med min speed sensor efter jeg flyttede lidt på jumperen i speedsensoren. Det har jeg faktisk skrevet et indlæg om tidligere: http://kanonkuglen.blogspot.com/2007/04/polar-get-speed-sensor-sendevidde.html

Take Care...

Kanonkuglen sagde ...

Hej Mette - din Pivfrækkert:-)!
Ja det er rigtigt, jeg må snart ud og opleve noget igen som var jeg "Onkel Rejsende Mack" - hvis du kan huske ham fra Fraglerne?
Jeg er efterhånden frisk igen... min min mave har været helt sindsyg på det sidste... jeg tror at de i Nordic24's pølsebodhar forsøgt at slå mig ihjel, bevidst selvfølgelig, med en vaskeægte Wiener-pølse!
Og ang. 24 timers i Beder... så har jeg sgu været tilmeldt i måneder efterhånden... så Gøjseren han er Klar:-)! Men ikke mere regn... jeg hader regn:-)!