blog top

27 juli 2008

Palermo drengenes dag...

Søndag var en dag jeg virkelig havde glædet mig til, for dagen var nemlig sat i scene på en brandvarm dag og i humorens tegn - rouleur'enes dag med dresscode og det hele. Kravet var at der skulle køres i hvidt fra top til tå på ægte Palermo manér.
Dagens arrangement bestod af feinschmeckerne Claus "guldkæde" Smidt og Jacob "Mr. 65" Lohmann.


Alle mand i hvide Palermo sko...

Og vores knap 100 kilometers tur startede da også rigtig godt på lir skalaen, da Claus (den ene af dagens deltagere) ankom toptunet med sine hvide nybarberede kontorskinker indsmurt i en eksotisk skinnende cykelrytter olie med soja kulør, så der blev etableret en slags "lir udbrud" allerede fra turens start.

Også på udstyret indså jeg tidligt at jeg var en lettere presset mand, da mine to tur-kompagnoner kunne trumfe med hvide matchende Look 986 rammer med integreret saddelpind. Og jeg må da også indrømme, at de to feinschmeckere, JLo og Claus, har ramt noget af det rigtige med deres Look 986'ere - en Cannondale med Lefty og SI kranksæt vedbliver dog at være en rigtig connaisseur foretrukne valg og I ved det godt drenge:-)!


Look 986 i hvid og sort...


Flot grafik på Look'en...


Taurinen lurer som en glubsk ulv i det fjerne...

Men... for at komme til selve turen, så kick-startede vi vores Tour de Rouleur i Rude skov, på nogle af de samme spor som også benyttes ved Nordic24. Claus, som havde skippet morgenmaden (host host), gav sig helt ud allerede fra start som var han en ukrainsk hjælperytter på sulteløn. Med sine mange små og korte udbrud og hurtige accelerationer, fik han tidligt fyret alle sine raketter af.

Derefter viste han sig som en sand figther, ved de næste mange timer lidende og helt tømt at kæmpe sig igennem resten af dagens mange kilometer - BRAVO. Vi kan li' at se en mand i hvidt lide som et svin med stil og finesse - "qual dich dein sau" som en Udo Bölt ville have sagt!


Claus med noget på vej ned... eller er det op?

Jlo viste også storform på dagen, ved mange gange at sidde i front og med stort overskud. Claus syntes dog ikke at være helt tilfreds med JLo's opadgående formkurve, så der ligger vist et opgør og ulmer her til fremtidige Rouleur arrangementer - "a battle to follow"?

Derefter blev der trillet promenadekørsel på den nordsjællandske strandvej og hjem til æblet igen, hvor der skulle siges au revoir til Tour de France og tillykke til Carlitos. Tak for Touren og turen...


Siden hvornår har hvidt ikke klædt en gentleman...?


Claus, JLo og Kanonkuglen...

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ligner jo jeg spiser lort på begge billeder!!

Jacob "mr65", den er SÅ go.. du kan det shit med ord.

Claus

jannik sagde ...

Surt

MEN hvidt er feminint ;)

håber i havde en god tur i den bagende hede...

Kanonkuglen sagde ...

Claus: Ha haaaaaaaaaa... ja, du har ret, det ligner lort, det var bare så sjove billeder:-)! Men tak for en god tur, på årets varmeste dag.

Jannik: Arhhhh Jannik... en gentleman bær hvidt med stil - det er klasse:-)! C ya...

Anonym sagde ...

Tak for en super fed dag i solen. Ny dato?

Claus, du har altid været fud af lort, her har vi beviset...

Kanonkuglen sagde ...

Ha haaaaaa... Ja JLo du har ret, Claus den liderkarl han er fuld af XXXX:-)!

Anonym sagde ...

Jaja "take it on me" Bitche's

Go F... your Self niggas.

The Gangsta

carsten sagde ...

Det lyder som en supertur. Er der mulighed for at se ruten på motionbased, GPSies eller lign.
Mvh
Carsten

Klaus sagde ...

Hvad er en Rouleur, det er dem der kan lidt af alt, men ikke har nogle spidskompetencer.
Og stavning er heller ikke en af spidskompetencerne, da i har stavet Rouleur forkert.

Nu kunne det lyde som om jeg er småsur og forbitret, fordi jeg har brugt en formue på at købe hvidt cykeltøj af selvsammme gøjser der kalder sig en Roleur(gentleman), og så bliver man ikke inviteret med på Roleurtur:-) Og ja, jeg er småsur og forbitret*G* Samtidig er jeg lidt imponeret over J-Lo kan cykle så langt:-)

Michael Gerner-Rasmussen sagde ...

tror jeg skal med på sådan en tur næsten gang :P

~Gerner

Kanonkuglen sagde ...

Claus: Yes yes du snakker:-)!

Carsten: Jepper... jeg tror Jacob har lagt ruten op på Fedefingre.dk - så tjek der.

Claus: Jamen om ikke du har ret kære Klaus, det er nu rettet. Du bliver inviteret med næste gang - ingen tvivl om det:-)!

Gerner: Du er velkommen...